Zo werken wij

werkenBij Orthospecialist werken we aan jouw toekomstige smile en een goed functionerend en regelmatig gebit, dat makkelijk schoon te houden is. Hierbij stellen we hoge eisen stellen aan het eindresultaat. Onze specialisten plegen dagelijks onderling overleg en we besteden aandacht aan de manier waarop we samen met jou naar het eindresultaat toe werken.
Normaal gesproken kom je gedurende de behandelperiode om iedere 4-6 weken voor een controle, waarbij je beugel gecontroleerd wordt en de volgende stap in de behandeling wordt gezet.

Wij streven er naar om
– aardig te zijn en ons respectvol te gedragen naar patiënten en medewerkers toe
– je de voor- en nadelen van alle mogelijke behandelingen uit te leggen
– de hoogst mogelijke kwaliteit orthodontische zorg te leveren, waarbij we onszelf verplichten tot geheimhouding van je medische gegevens

Wij vragen van jou om
– gemaakte afspraken na te komen of deze op tijd (uiterlijk 24 uur van te voren) te verzetten, dit kan telefonisch of per email.
– het ons te vertellen als je een klacht hebt en het ook te laten weten wanneer je tevreden bent
– je beugel te dragen volgens de instructies en hierbij je eigen verantwoordelijkheid te nemen en van te voren te beseffen dat een gemiddelde behandeling vaak anderhalf tot twee jaar duurt

Klachtenregeling

Wij proberen er altijd voor te zorgen dat je bij ons een professionele, persoonlijke en eerlijke behandeling krijgt. Toch kan het een keer voorkomen dat je vindt dat je niet goed bent geïnformeerd of behandeld. Loop niet te lang met deze onvrede rond. Wij waarderen jouw mening en proberen dan ook altijd samen op zoek te gaan naar een passende oplossing. Bekijk hier onze klachtenregeling.